Kedves Olvasóm!

Jön a tavasz!- vagy már meg is érkezett? Mindenesetre örüljünk a fénynek, egymásnak és a színek harmóniájának, ami lassan, de biztosan kezd kibontakozni majd.

Nemcsak a természet öltözik színekbe, hanem mi magunk is lazább öltözékben és vidámabb színekben jelenünk majd meg. A márkás ruhák, cipők, kozmetikumok…stb világát éljük.

FONTOS!, hogy ne váljunk szendvicsemberré! Különös az, hogy még mi fizetünk azért, hogy márkás holmikba járjunk, miközben a védjegy tulaja fizetett a reklámért…Az utóbbi években nagy divattá vált az úgynevezett logómánia. Az aktuális kollekciók szerves részévé vált, így ma már díszítőelemmé is a ruhadarabon. Isten ments elveszíteni, vagy netán levágni róla? Igaz? Ez egy ízlésesen tervezett szimbólumnál még nem is annyira zavaró, véleményem szerint. A nőknél elfogadható a designer termékekben való megjelenés, de URAIM a zakó ujjáról a márkajelzést VÁGJUK LE!

Hála Istennek elmúlt már a lila, zöld, türkizkék zakók viselete Magyarországon. Emlékeznek rá?

Egyébként sokan nem puszta sznobizmus miatt ragaszkodnak egy-egy márkához. Nem vitás az sem, hogy egy jó márka minősége, és tartóssága szinte garancia.

Egy ismerősöm mondta egyszer: „Nem vagyok elég gazdag ahhoz, hogy megengedjem magamnak azt a luxust, hogy olcsón vásároljak.”

Hát…?

Kedves Hölgyeim! Kedves Uraim! Azt vegyék meg, ami illik Önökre, rátok. Ne pedig azt ami emeli a preztizst. Nem is biztos hogy jól áll, csak nem mondják meg mások.

Amink van, nem kell feltétlenül elrejtenünk, de soha ne legyünk hivalkodóak.

Mi viseljük a márkákat, és ne fordítva! Ne ő viseljen minket:-)

,,A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.”

Giorgio Armani

Vidám tavaszt!

by protokollexpert

Forrás: PI: 222 szó

Kezdőkép: google